Apple komt met drie versies van de Apple Watch: een aluminium variant, één in roestvast staal en een gouden versie. De gouden Watch wordt gezien als juweel en Apple neemt dit wel heel letterlijk. In elke Apple Store waar de gouden Apple Watch wordt verkocht zullen deze in een kluis worden bewaard.

De Apple Watch is sowieso al niet goedkoop. Het goedkoopste model van aluminium en glas zal op de markt komen vanaf 349 dollar. De drie versies zullen in eindeloos veel modellen op de markt komen dus wat deze precies gaan kosten is nog niet duidelijk. Volgens kenners zal de gouden Edition versie van achttienkaraats goud zeker vijfduizend dollar gaan kosten. Dit lijkt reden genoeg om het apparaat in een kluis te stoppen. Apple heeft speciale kluizen laten ontwikkelen waarin de horloges achter slot en grendel kunnen worden gezet en ook tevens worden opgeladen. Ze worden in speciale MagSafe opladers gezet en de kluis zal worden gesloten. Modellen worden opgeladen en kunnen de volgende dag fungeren als demo-model.

De release van de Apple Watch wordt in April verwacht. In Apple Stores zullen speciale tafels worden ingericht om de apparaten te tonen. Ook zullen de watches waarschijnlijk op een zichtbare manier worden gedemonstreerd aan de klanten. Dit gebeurde ook in het verleden bij de iPhone telefoons. In veel winkels zal Apple één of twee werknemers uit Amerika laten komen voor een speciale Apple Watch training.